2015/07/14

Kuulumisia parin viime viikon ajalta

"Samael - Slavocracy"

Otsikointi ei ole vahvin puoleni, mutta menköön tällä kertaa. Päähäni ei vaan tupsahda mitään muuta, jolla täyttäisin ylhäällä olevan kentän.


Viime viikolla maanantaina junassa kohti Turkua matkatessa viimeistelin lyikkärityön, jota aloitin muutama viikko sitten junassa tullessani Rovaniemeltä kotiin. En ymmärrä miksi en aiemmin nauttinut junassa piirtämisestä, sillä normaali InterCity-juna ei edes heilu pahasti, ja tehokkaampaa ajantappokeinoa kiskoilla tuskin löytyy. Jälki ei ole erityisen siistiä, sekä hurtan anatomia on himpun hakusessa, mutta tsemppaan seuraavan kerran koiraeläintä piirtäessäni.

Minun kesään perinteen lailla kuuluva Turun-visiitti on käyty ja koettu. Tajusin juuri, että olen viimeisen neljän viikon aikana ollut karkeasti arvioiden kolme neljäsosaa menossa ja kaksi kolmasosaa öistäni nukkunut jossain muualla, kuin omassa rakkaassa sängyssäni.
Turun lisäksi olen käynyt vastikään päiväreissun Helsingissä kahden parhaan ystäväni kanssa. Minulla oli tajuttoman kiva päivä, vaikka silmäluomet tuntuivat lyijynraskailta iltayöstä bussissa kotiin körötellessä.


Starbuckskin käyty kokeilemassa. Poltin kieleni, mutta kahvi oli loistavaa.
Reissaaminen ja porukalla tekeminen on ollut hauskaa vaihtelua! Erittäin introverttinä ihmisenä neljän seinän sisällä, kuulokkeet päässä ja nenä kiinni tietokoneessa tai piirrustuspaperissa on luvattoman helppo vietää aikaa, joten pieni sosiaalisuusbuusti on mainio muistutus ympäröivästä muusta maailmasta.

Viime viikkoon palaten, Varsinais-Suomen säät eivät suosineet, joten piirtelin lisää sateen piestessä maisemaa.


Tämä oli maksimissaan reilun tunnin tuhru. Hevosherra näyttää olevan niin täynnä itseään, että piirtäjäänsäkin naurattaa. XD
Yliviivaustussit ovat ihanan räikeitä paperilla, vaikka himpun raidallista jälkeä tuli. Tussien kirkkaan värin takia jouduin ottamaan tästä kuvan kameralla, sillä tämän huushollin skanneri ei kykene digitoimaan yliviivaustusseista tulevaa intensiivistä väriä.

Ostin myös vihdoin sellaista, mitä minun on jo useampi kuukausi pitänyt ostaa!
Olen kaavaillut uutta hiirimattoa jo pitkään, sillä tämänhetkinen murenee käsiin. Matonpaloja on ikävää keräillä pois kirjoituspöydältä pyörimästä.

Vanha parhaat päivänsä nähnyt vuosikausia palvellut hiirimatto.
Myös Killstarin Ouija-kuosinen mainoslätkä yhdistettynä hevosiin maton reunuksissa ei ole se kaikista toimivin yhdistelmä.
Kaavailin uuden maton kuosia useamman eri vaihtoehdon väliltä ja hamstrasin koneelle eri vaihtoehtoja maton kuvaksi. Aioin siis teetättää itselleni uuden hiirimaton. Mutta kunnes törmäsin tähän, unohdin kaikki muut. : D


Niin siisti, että oli pakko saada! Tämä liihotteli ilmeisesti Hollannista asti paketin toimitustietojen mukaan. Nyt kelpaa datailla! :3

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti