2015/09/07

The Tenth Sign of The Zodiac

"Shining - Låt Oss Ta Allt Från Varandra"

Sain tämän projektin valmiiksi inspiraatiopuuskan siivittämänä. Viime torstaina lukujärjestyksessäni ennen hyppytuntia ollut oppitunti oli peruttu, joten kipaisin syömässä koululounaan normaalia aikaisemmin ja tulin kotiin maalaamaan jo aiemmin teille esittelemääni kauristyötä.


Olin täysin jumahtanut tähän vaiheeseen aiemmin. Jälki ei ollut lähelläkään pääni sisällä olevaa suunnitelmaa (tiedän, tätä ei saisi myöntää), joten turhautuneena olin antanut projektin levätä ja sysätä energiani muihin juttuihin tämän työn murehtimisen sijaan.


Päätin kuitenkin hyppytunnilla aikaa tappaessani jatkaa työstämistä ja luottaa saavani jäljestä tolkullista. Sävytin sinistä vaaleanpunaisella vesivärillä, jonka levittämiseen paperille käytin froteepyyhkeen kaltaista kangasta saadakseni jälkeen selvän tekstuurin. Se ei tässä erotu mitenkään maailmaa mullistavasti, mutta siellä se on!


Maalasin vuorikauriille karvapeitettä kuten mille tahansa karvaiselle otukselle kerros kerrokselta väriä syventäen. Vesiväriä ei voi levittää paksua kerrosta yhdellä kertaa, vaan usemmat kerrokset ovat homman juju.
Syvensin tummimpia kohtia Derwentin Inktense -kynillä, sävyinä Charcoal Grey ja Ink Black.


Inktense-kynät toimivat kuten vesivärikynät, eli jälkeä voi lantrata vedellä erilaiseksi tai antaa vain olla sellaisenaan. Erona on vain se, että Inktense muuttuu veden kanssa musteeksi, eli jälki on intensiivisempi.


Työstäminen eteni mukavissa merkeissä, kun pääsin vauhtiin. En ehkä ollut aivan parhaimmassa keskittymismoodissa, sillä painin viikonloppuna flunssanpoikasen kanssa.
Toisaalta en koskaan osaa sairastaa kokonaan sängyn omana, ellen sitten ole miltei tee pienimuotoista kuolemaa ja pystyssä pysyminen on täysin mahdotonta. :'D
Lyhyesti sanottuna, olisin ollut tekemässä jotain muuta, jos en olisi työstänyt tätä projektia.

Valmis työ näyttää tältä:

deviantARTissa
Työvälineinä Winsor & Newton Cotman The Studio -vesivärit, pieniä näädänkarvasiveltimiä musteelle, Rohrer & Klingner Zeichentusche -merkkinen musta pullomuste, Daler-Rowneyn erikokoisia vesivärisiveltimiä, Derwent Inktense -kynät ja Daler-Rowneyn valkoinen guassiväri. Työ on toteutettu Cansonin Montvall 200g -vesiväripaperille ja on kooltaan 24 x 32cm.
Käytetty tuntimäärä karkeasti arvioiden plusmiinus kymmenen tuntia. Tai no, ollakseni rehellinen, en minä tiedä edes suuntaa antavaa tuntimäärää. XD Ajantajuni menee aivan sekaisin aina piirtäessä tai maalatessa.

Kiitos lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Hienohan tämä on! Etenkin noi taustan värit tuo tähän sen jonkun kivan pienen jujun, tykkään! :)

    VastaaPoista