2015/12/12

Matthew, osa 1

"Drudkh - Summoning The Rain"

Innostuin toista kertaa koskaan piirtämään anthroa. Lyhyesti sanoen, kyseessä on siis ihmisen ja eläimen yhdistelmä.
Ensimmäinen anthroviritelmäni oli naispuoleinen otus syksyltä 2011, eikä kyseinen kuva koskaan nähnyt päivänvaloa. Parempi niin! Tämä kuva toivottavasti tulee valmistumaan. Ainakin pyrin siihen suurella annoksella piirtämismotivaatiota.


Luonnoksesta tulinkin julkaisseeksi kuvan Instagramissa. Sen jälkeen paperille tuli roiskaistua aimo annos yksityiskohtia. Koska yksityiskohdat ovat kivoja. :3

Suunittelin alunperin tekeväni kuvan digitaalisesti valmiiksi. Aloitin, mutta lopetin tovin työskentelyn jälkeen, koska tekniikka ei tuntunut oikealta.Pääsin koneella piirtäessä näinkin pitkälle. : D Koska teen monia asioita intuitio edellä, vaihdoin takaisin paperin pariin. Heti tuntui paremmalta.

Lyijykynällä tehdyt ääriviivat näkyvät melko kehnosti, mutta siellä ne ovat!Piirroksen miekkonen alkoi heti luonnostelusta lähtien kasvattaa luonnetta itselleen minun päässäni. Tuo kahmi itselleen luonteenpiirteitä, joissa on jotain itseäni heijastelevaa, mutta samalla jotain vierasta. Ehkäpä tämä Matthewiksi ristitty tapaus päätyy joskus hahmoksi asti! Mistä sitä tietää.

Valmis lineart näyttää tältä:Valokuvan nappaamisen sijaan kävin skannaamassa lineartin, jotta lopputulos on siistimpi. Vaikka sanotaankin, että omakehu haisee, niin onnistuin mielestäni oikein hyvin ääriviivojen tekemisen kanssa! Tuolla ei ole mitään merkittäviä virheitä, joita katsoessa tekisi pahaa. : D

Seuraavana suunnitelmana on kaapata vesivärisivellin oikeaan käteen ja antaa tekemisen jälleen viedä mennessään. Palaan Matthewin knassa asiaan kunhan herra on vähemmän mjaah... väritön!

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti