2016/01/16

Kissakaverukset ovikylttiin

"65daysofstatic - Crash Tactics"

Sain jälleen tehtäväksi tehdä "lemmikkieläimiä asunnossa" -kyltin kotioveen.
Vuosi sitten tekemäni Napen olemassaolosta ilmoittava kyltti vanheni informaatioineen, kun Nemo muutti meille viime heinäkuussa. Olen siitä lähtien miettinyt, että pitäisi tehdä uusi. Melkein jokainen meille käymään tullut on myös noteerannut vanhentuneen kyltin ovessa.

"Eihän teillä enää vain yhtä kissaa ole?" 
"Teidän ulko-ovessa on väärää tietoa!" 
"Miksei Nemoa mainita teidän ovessa?"

Sain viimein päivitetyn version valmiiksi. Olin aikaansaamaton projektin aloittamisessa. Toisaalta halusin lykätä projektin aloittamista, jotta saan nuoremmasta maukujasta kuvan kylttiin täysikasvuisena pentukuvan sijaan.
Vaihtelun vuoksi en ottanut vaihekuvia tämän valmistumisesta.

Piirsin toisen kerran koskaan kuvan Napesta ja ensimmäisen kerran kuvan Nemosta. Yritin parhaani mukaan tehdä kaveruksista mahdollisimman aidon näköiset. Yksityiskohtien tekeminen oli haastavaa pienen koon takia. Viikset olivat kaikista kamalimmat tussattavat, ja jälki jäi vähän turhan rosoiseksi. Tussaus olisi muistakin paikoista voinut olla puhtaampaa ja sulavampaa.


Työvälineinä pieniä näädänkarvasiveltimiä musteelle, Rohrer & Klingner Zeichentusche -pullomuste sekä glitter-geelikynät. Käytetty paperi on Daler Rowneyn Draw 160g -piirustuspaperia. Mitat tälle ovat 21 x 15,5cm.


Alareunan koristekivet ovat alunperin kynsien koristeluun tarkoitettuja strasseja. Käytin liimanakin kynsilakkaa, sillä kirkas aluslakka on puikkoliimaa (joka oli kuivunut hehkeäksi köntsäksi, plääh) paljon pitävämpää. : D

Julkaisin deviantARTissa tästä rajatun version, johon sisältyvät vain kissat:

deviantARTissa.

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti