Infopiste
Five Minutes Daylight Left, "Viisiminuuttinen" tai lyhennettynä "5min", on syyskuussa 2012 perustettu blogi. Blogi tuli tiensä päähän kesällä 2017.
 Se käsitteli kirjoittajansa luovia harrastuksia, vahvalla piirtämispainotuksella. Blogiteksteissä vilistäviä aiheita olivat myös muun muassa koulu, musiikki ja kirjoittajan omat pohdinnat.

Blogin ulkoasu ei toimi kännyköiden näytöillä oikein, joten suosittelen blogin selaamista tietokoneella, jonka resoluutio on tarpeeksi suuri näyttääkseen ulkoasun oikealla tavalla tai vaihtoehtoisesti käyttämään mobiilissa internetversiota.

Blogin pitäminen on aina kiehtonut minua. Tavallisen päiväkirjan pitäminen ei ole koskaan onnistunut minulta, mutta omista harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista kirjoittaminen on kokonaan toinen juttu. Blogi on kuin ikkuna kirjoittajansa elämään, mutta samalla se antaa varsin yksipuolisen kuvan kirjoittajasta itsestään julkisuutensa ja tietyn painotuksen vuoksi.
Syksyllä 2011 minulla oli ensinmäinen blogiviritys pystyssä. Se tosin kuivui kasaan hyvin pian aloittamisen jälkeen.

Tämän blogin nimi, "Five Minutes Daylight Left", tuli mieleen eräänä harmaana syysiltana. Nimen takana on pieni viittaus siihen suosikkivuorokaudenaikaani. Olen selvästi iltaihminen. Olen luovimmillani iltayöstä ja viihdyn myöhään hereillä.
Käytän itse blogista puhuessani lempinimeä "Viisiminuuttinen", vastaavasti lyhennettynä "5min" on kaikista näppärin.

En kirjoita Viisiminuuttista vain lukijoita varten. En havittele suurta lukijakuntaa ja yritä ahtaa kirjoituksia väksin tiettyyn muottiin säännöllisin väliajoin saadakseni mainetta ja vielä pari uutta lukijaa. Pidän blogia siksi, että se on äärettömän kivaa. Tykkään todella paljon kirjoittamisesta, ja blogin pitämisellä on itselleni suurin merkitys. Kaikesta huolimatta, ilman muuta arvostan jokaista lukijaani ja saamaani kommenttia. Ne ovat yksi ihana asia julkisen blogin vuorovaikutuksessa, mutta eivät homman pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti