Itse kirjoittaja


Olen Eeva, blogin kirjoittaja ja mielettömän vilkkaan mielikuvituksen omaava nuori nainen.

Internetin ihmeellisestä maailmasta miut tavoittaa yleensä "Starkku"-nimimerkin takaa. En oikeastaan pidä nickistä ollenkaan, koska keksin sen kymmenvuotiaana, ja niinhän se menee, että sen ikäisenä ei tule keksittyä hyviä nickejä (ehkä hieman kömpelö yleistys, mutta miun kohdalla niin totta). Nick on kuitenkin vakiintunut vuosien saatossa miulle, niin mitä sitä suotta muuttamaan! Reaalimaailmassa tottelen nimeä Eeva.

Olen 19 vuotta vanha, tai nuori. Miten asian haluaakaan ottaa. Syntymäaikani on 8.1.1998, joten horoskooppini on täten kauris. Sen perusluonteenpiirteet kuvaavat minua pelottavan hyvin, vaikka
suhtaudun horoskooppeihin melko epäluuloisesti.
Asun Keski-Suomessa, tarkemmin sanottuna Jyväskylässä. Olen abiturientti, eli valmistun lukiosta keväällä. Tavoitteenani on päästä syksyllä ammattikorkeakouluun opiskelemaan tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi.

Rakastan kaikenlaista luovaa näpertelyä, ja käytän miltei kaiken vapaa-aikani erilaisten projektien toteuttamiseen. Erityisesti piirtäminen (traditionaalisesti ja digitaalisesti) on ollut minulle jo vuosia todella rakas harrastus. Tunnen oloni miltei sairaaksi, jos en pääse tasaisin väliajoin piirrustuspaperin ääreen. Nautin myös videoiden editoimisesta. Haluan koko ajan kehittyä harrastusteni kanssa eteenpäin, oppia uusia tekniikoita sekä erilaisia tapoja tuoda ideoita niin paperille kuin editointiohjelman aikajanallekin. Uusien asioiden oivaltaminen on mahtavaa.
Luovan tekemisen lisäksi mahtava tapa viettää aikaa on rakkaan poikaystävän seura.

Musiikki on suurin inspiraation lähteeni. Se on minulle äärettömän tärkeä asia elämässä; se saa kurjimmankin päivän näyttämään hitusen paremmalta ja auttaa jaksamaan läpi harmaan arjen. Olen todellinen musiikin suurkuluttaja. Nautin raskaamman musiikin kitarariffeistä sekä mörinälaulusta, elektron jykevästä bassojytkeestä ja päätyypä kuunteluun välillä klassista musiikkiakin. En ole rajoittunut yhteen genreen, mutta kuitenkin olisi liiottelua sanoa minua "kaikkiruokaiseksi" musiikin suhteen. Musiikkimaussani mennään vahvalla metallipainotuksella, ja ykkössuosikkibändini on Nightwish. Bändin musiikki on ollut mukana elämässäni aina.
Huolimatta suuresta rakkaudestani musiikkin, en itse osaa laulaa tai soittaa mitään soitinta. Keikoilla on kuitenkin kiva käydä katsomassa, kun muut soittavat. 

Olen ollut pienestä asti todella eläinrakas. Tulen eläinten kanssa hyvin toimeen ja nautin niiden seurasta. Meillä on kaksi kissaa, maatiaiskissat Nappenelli ja Nemo. Karvapallot ovat minun silmäteriäni ja vallan tärkeitä palleroita.
Olen myös pesunkestävä hevosihminen, vaikka tallille tai ratsastamaan pääsen suhteellisen harvoin. Unelmoin, että aikuisena pystyisin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ja ostaisin oman liinaharjaisen suomenhevosen.


Minuun saa tutustua, ja Skypeä saa kysyä. Varaudu virittämään keskustelua aluksi kunnolla pystyyn. Lupaan olla ihan mukava tyyppi, kun pääsen ujoudestani yli. (:
Ainoana poikkeuksena luvattomat lisäykset estän automaattisesti. 
Tykkään myös kovin, jos tulette kommentoimaan tai juttelemaan sosiaalisen median kautta. En pure!

4 kommenttia:

 1. Oletko itse tehnyt tuon upean blogin otsikkokuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen! (: Otsikkokuvan tekoon käytin Gimpiä. Varsinaisen piirroksen tekemisestä löytyy postaus tästä: http://fiveminuteslight.blogspot.fi/2014/11/the-keeper-of-light.html

   Poista
 2. Hei, toivottavasti saat tämän viestin. Olemme joskus vuosia sitten aikaisemmin jutelleet,ja haluaisin palata yhteen hevosaiheiseen collabiin ja olenkin nyt siitä sinuun yhteydessä. Jos voisit laittaa viestiä joko sähköpostiin tiina.ahokas@futurehorsecare.com tai facebookissa nimellä Tiina Ahokas löytyy,tai skypestäkin löytyy tiipaaz :)

  yt. Tiina / starshinefani 95 tai spidertiipa youtubesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä sinut! : D Menenkin tästä saman tien laittamaan sähköpostia. (:

   Poista