Galleria


Piirtäminen on minulle todella tärkeä harrastus.
Olen aina tykännyt piirtää. Harrastukseksi isolla h-kirjaimella se muotoutui ala-asteen loppupuolella, jolloin aloin panostamaan jälkeen enemmän sen sijaan, että olisin pyrikinyt piirtämään hevosen jokaiseen käsiini saamaan paperiin. Hevoset ovat minulle rakkain aihe piirtää, jonka varmasti huomaa kuvien sisällöstä suhteellisen nopeasti.

Haluaisin kehittyä eteenpäin piirtäjänä mahdollisimman pitkälle, mutta samalla säilyttää intohimon piirtämiseen.
Juurikin tämän takia en nää itselläni tulevaisuutta muuna kuin innokkaana harrastelijana. Kaikki, jolle määrätään deadlinet ja liikaa ulkopuolelta tulevia odotuksia, alkaa maistua karvaasti puulle jossain vaiheessa. Haluan pystyä nauttimaan piirtämisestä ja kuvien toteuttamisesta tavoin niin pitkään kuin mahdollista.

Digitaalisessa piirtämisessä luonnostelen työt aina ensin paperille ja skannaan tietokoneelle, koska inhoan yli kaiken tietokoneelle luonnostelua.
Digitaalisen tekniikan työvälineinä toimivat Wacom Bamboo Pen A6 Wide -piirtopöytä. Ohjelmiston puolelta suosin mainioita ilmaisohjelmia, kuten Gimp, FireAlpaca ja Paint Tool SAI.

Traditionaalisessa, eli perinteisesti fyysiseen muotoon paperille tai muulle alustalle, käytän monenlaisia tekniikoita, esimerkiksi puuvärejä, tusseja, akryylimaaleja jne... Suosikkejani ovat puuvärit, vesivärit, muste sekä lyijykynät.
Traditionaalisten töiden ikivitsaus on kuvien lähes mahdoton täydellinen digitointi. Skanneri heittää mukaan aina omaleimaisen vääristyksen mausteeksi kuvaan.

Kuvien kopionti on ehdottomasti kielletty. Näen vaivaa töideni eteen, joten en halua kenenkään käyttävän niitä ilman lupaa missään muodossa.
Mikäli kuitenkin ehdottomasti haluaisit käyttää tuotoksiani, se on toki mahdollista maksua vastaan. Pyydän sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse starkkufani@hotmail.com.

Jokaisesta työstä löytyy informaatiota siirtämällä kursori pikkukuvan päälle. Saat kuvan auki suurempana klikkaamalla pikkukuvaa.

Järjestyksessä uusin <---> vanhin.
EI AJANTASALLA; katso tuoreimmat teokset deviantARTista.
2016:
(1 kuva tässä kategoriassa tällä hetkellä)


2015:
(4 kuvaa tässä kategoriassa)
   

2014:
(4 kuvaa tässä kategoriassa)
  

2013:
(6 kuvaa tässä kategoriassa)
      

2012:
(8 kuvaa tässä kategoriassa)
       

2011:
(4 kuvaa tässä kategoriassa)
  

2016:
(6 kuvaa tässä kategoriassa tällä hetkellä)
 

2015:
(14 kuvaa tässä kategoriassa)
         

2014:
(8 kuvaa tässä kategoriassa)
   

2013:
(12 kuvaa tässä kategoriassa)
            

2012:
(17 kuvaa tässä kategoriassa)
               

2011:
(10 kuvaa tässä kategoriassa)
         

Muihin kategorioihin sopimattomat, esimerkiksi sarjakuvat ja kollaasit
2015:
(7 kuvaa tässä kategoriassa)
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti